marți, 16 octombrie 2012

TORSER Carte Tehnica

TORSER Carte Tehnica

41 de comentarii:

  1. Am Torser de aprox. 3 saptamani si vreau sa va impartasesc despre ce mi s-a intamplat. M-am trezit cu o infectie puternica la masea, mi se umflase tot obrazul si ma durea ingrozitor. Nu stiam ce sa fac, dar n-am vrut sa mai iau antibiotic, deoarece data trecuta am luat Augmentin si am facut o micoza foarte urata. Am pus Torser cu partea frontala pe locul unflamat si, spre uimirea mea, durerea mi-a trecut aproape instantaneu, iar in doua zile s-a dus si infectia. Alta data, aveam dureri foarte mari de spate, ca nici nu mai puteam sa ma dau jos din pat si nici nu puteam sa imi tin copilul in brate. Am urmat schema de tratament cu Torser pentru spate si am ramas inca o data uimita, durerea in cateva ore a trecut. Ieri, bebelusul meu a era foarte agitat pentru ca ii cresteau dintisorii. I-am pus Torserul sub pernuta lui. Din acest moment a incetat sa planga, s-a linistit si a dormit neintors toata noaptea. De asemenea, cand am Torserul cu mine, persoanele din jurul meu au un alt comportament, devin mult mai calme si mai amabile. Sunt foarte multumita ca acest minunat aparat face parte din familia mea si ca va fi de ajutor de fiecare data cand este nevoie.
    Constanta.P, 37 ani, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Promisiuni falsificate - Torser este mana lui Dumnezeu ..spune JAlo Victor proprietarul TORSER .. exact cum se observa si in filmuletul de mai sus pacalelile cu ajutorul religiei. Vezi articolele din evenimentul Zilei despre Torser unde ancheta a adus la iveala toate minciunile si ilegalitatile montate de Grupul terorist Torser - www.energydevice.ro

      Ștergere
    2. Culita Cristian esti singurul contestatar al torserului dar nu din totdeauna! Cat timp ai vandut si tu torsere faceai o reclama furibunda in favoarea acestui dispozitiv iar dupa ce te-ai certat cu conducerea firmei si ai fost dat afara ai inceput sa "schimbi macazul" intrucat ai gasit tu altceva sa vinzi si Torserul iti statea in cale. Exagerarile tale sunt evidente asa incat nu te poate lua in seama nicio persoana ce detine un minim de inteligenta.

      Ștergere
    3. Jalo - infectilor - nu mai incercati sa sugerati cititorilor "certuri" cu scopul pervers de a le schimba perceptia despre fenomen ..... stiti foarte bine ca v-am terminat total fara sa va spun nimic.. pur si simplu m-am apucat de voi si v-am terminat ..asta a fost.. ati fugit din tara ...ca altfel acuma erati in inchisoare. Va cauta lumea prin expozitii sa va ceara socoteala pentru torserele ruginite si frauda cu magazine online la cheie pe viata...si nu va gaseste.. ..infractorilor ! Care este conducerea firmei? Jalo Ludmila si Jalo Victor? 2 infractori KGB numesti "conducerea firmei" ce denumiri pompase... infectilor - credeti ca persoana voastra cu minim de inteligenta pune botul la manipularea voastra? idiotilor. Si da... eu am gasit sa vand ceva clar de 1000 de ori mai bun decat nisipul vostru ruginit.... si dupa cum stiti si voi ati incercat sa aduceti Q-Link dar ati fost ignorati total de Americani pentru ca sunteti Teroristi... infecti! toata lumea stie de voi acum ... a credeti ca ati scapat.. o nu .... de-abia am inceput...aaa sa nu uit da am facut reclama la infectiunea voastra dar v-am si distrus dupa ce am aflat ce Teroare fabricati...deci se pare ca nu m-am corupt pentru suta de mii de euro care vroiati sa-mi dati sa tac din gura... din contra v-am terminat....haha... acum puteti sa veniti cu 1 miliard de euro .. ca va termin iar... nici acum nu v-ati dat seama ca nu imi pasa de bani? .. pur si simplu va distrug pentru ca pentru asta m-am nascut .. sa nu tolerez coruptia si terorismul vostru impotriva umanitatii si mai ales a mea.. !!! haahaha - banii pentru voi sunt importanti ..nu pentru mine! ... de asta eu am castigat si voi ati pierdut !
      Felicitari pentru site-urile denigratoare impotriva mea... dar nu faceti nimic decat sa aratati oamenilor imaginatia bolnava pe care o aveti si normal sa va condamnati copiii pe viata ....ca logic o sa ma apuc mai mult de voi la momentul potrivit... voi si tot ceea ce construiti in alte tari acuma.. va distrug iar... oriunde ati face orice...nu scapati ... aveti o singura sansa... sa recunoasteti si sa va intoarceti in Romania pentru a va ispasi pedeapsa in inchisoare ! atunci va iert....pe toti....

      Ștergere
  2. Multumesc foarte mult pentru acest comentariu! O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentie: Aproape toate comentariile despre torser sunt inventate si postate de firma dealer in Romania detinuta de Victor Jalo si Ludmila Jalo. Acesti sarlatani isi asuma identitati false si se semneaza cu diferite nume de oameni obisnuiti sau specialisti in domeniu pentru a dezinforma oamenii.

    Torser are efecte benefice dar si efecte adverse daca este utilizat continuu... Varianta a 2-a de 6cm dupa 2010 este contrafacuta....cu magneti care ruginesc si diametrul modificat ceea ce nu a fost aprobat de inventator care a precizat de efectele adverse grave... tot sistemul a fost demascat de specialistul in Bioelectrografie Cristian Culita.

    varianta originala se numeste FORPOST - este din nisip si poate fi achizitionata direct de la inventator din Ucraina la pretul de 28 Euro:
    www.torser.com.ua sau spinor.kiev.ua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siigur... si dupa ce ai vandut ani de zile Torsere si te-ai umplut de bani, subit iti dai seama ca este contrafacut ? Maaaars de aici !!!

      Ștergere
    2. Jalo nu mai pacali omule romanii (daca esti din Chisinau crezi ca iti permiti orice in Romania?).

      Tu chiar crezi ca Romanii sunt prostii tai?
      - mars sa-i spui sotiei tale si copiiilor tai care mancati acuma din banii furati de la Cristian Culita si miile de dealeri Romani pacaliti de voi!

      Si nu va mai agitati ca un PEPSI sa puneti reclame cu TORSER in ziare si reviste ... ca pana la urma tot la inchisoare o sa ajungeti cu eticheta de TERORISM si Frauda Internationala!

      Da...DA o sa platiti TOTAL...

      Ștergere
  4. Multumesc pentru informatie! O sa ma documentez mai mult. (Practic, tot ce este folosit in exces este daunator - si se mai creeaza si dependenta.)

    RăspundețiȘtergere
  5. mai multe informatii despre toate sarlataniile comise pe teritoriul Romaniei din anul 2000 de creierul retelei Ludmila Jalo din Chisinau si pionul pus la inaintare Victor jalo cu TORSER - schema piramidala tip Caritas cu magazine online la cheie se pot gasi pe www.energydevice.ro - mii de oameni au fost inselati cu TORSER ... VIP-uri platite sa sustina inselatoria printre care Oreste Teodorescu - omul de baza al sarlatanilor platit cu bani grei! Dupa ce au fost demascati de Cristian Culita au incercat sa-l santajeze cu bani si diferite alte actiuni ... urmariri prin oras .. agentii de detectivi pe urmele lui la expozitii etc.!! E profunda situatia....se lasa cu televiziuni si probabil chiar la OTV .. sunt prea multe VIP-uri implicate...o sa fie show..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ce vinzi mai bun decat Torseul, fiinta extraordinara ? Nu cuma ai altceva care te face de 20 de ani daca ai 70 ?

      Ștergere
    2. Stimate domn detinator al adevarului absolut, daca toate vipurile, inclusiv generalul Emil Strainu mint, lumineaza-ne dumneata cu adevarul dumitale...
      Nu doar vorbe si fotografii (au mai ramas pe net) in care apari facand reclama cu frenezie Torserului la Cazinoul din Constanta, Carrefour Constanta si castigand banuti.
      Brusc ai realizat ca este o inselatorie ?
      Ce-ai patit stimate domn ? Ai avut o revelatie divina, sau ti-au modificat doctorii medicatia ?

      Ștergere
    3. Ludmila Jalo lasa vrajeala cu stimate domn si manipularea psihica, tu chiar crezi ca romanii sunt prostii tai .. o sa vedeti acum ce brusc o sa realizeze Politia cati ani de inchisoare veti primi datorita actelor de Terorism, Frauda, contaminare cu TORSER - sustinute si de Emil Strainu si Oreste Teodorescu .. stai linistita tu Ludmila si tu Victor ca uite asa brusc se vor intimpla toate... si brusc in frunte cu acesti oameni corupti EMIL, ORESTE si altii veti plati TOTAL LEGAL

      Parca pana acuma spuneati ca v-ati certat cu Emil Strainu si ca este un betiv ordinar - ca incepuse sa vorbeasca de TORSER de rau in cateva emisiuni, impotriva lui dupa care nu va ma baga in seama .. asa brusc a inceput sa accepte baniii si sa inchida ochii .. e clar coruptia la ce nivel este.. Dar se pare ca www.energydevice.ro se ocupa total de voi foarte brusc..

      Ștergere
  6. Este mai mult decît evident că există concurenţa între firme şi produsele lor şi de aici şi bătălia pentru acapararea pierţelor de desface a acestor tipuri de produce.
    În emisiunile de televiziune pe care le-am realizat am prezentat marea majoritate a acestor produse cît şi interviuri cu cei ce le construiesc. Prezentarea am făcut-o critic, echidistantă nefavorizînd nici un produs fie ca acestea erau realizate de Grupul Stiintific International NEOTEK, QM-Electronic, AIM-Group sau prof. Traian Stanciulescu, Magic Impuls, grupul de firme din Serbia etc.
    Mi-am prezentat opinia personală conform căreia cele mai vechi şi fructoase cercetări în domeniu bioenergoinformational şi, de fapt liderii mondial de top în domeniul protecţiei energoinformaţionale recunoscuţi internaţional sunt centrele de cercetare şi producţie din Federaţia Rusă.
    Dispozitivele rusesti sunt realizate în centre militare de cercetare ştiinţifică de tradiţie, avand recunostinta prin zeci de ani de utilizare de milioane de persoane suferinde sau care voiau să se protejeze de diferitele agresiuni energetice, biopsihopatogene sau geopatogene.
    În spiritul celor afirmate mai sus am prezentat pe larg si dispoztivul TORSER pe care l-am studiat îndelung împreună cu mai multe colective de cercetători ştiinţifici din Federaţia Rusă.
    Consideram dispozitivul TORSER-2 (model 2010) fiind cel mai eficient aparat personal de echilibrare bioenergetica şi protecţie la radiaţii fără circuite active şi baterii de pe piaţa de domeniu din lume.
    De altfel cazuistica foarte bogată acumulata in ani şi rezultatele spectaculoase obţinute cu acest dispozitiv îl recomandă ca “Starul Medicinii Bioenergetice” de la această oră.
    Spun acest lucru pentru că am observat rezultatele obţinute cu TORSER–ul timp de ani de zile la un număr foarte mare de persoane de varste diferite, care s-au declarat foarte mulţumite de rezultatele terapiei cu acest dispozitiv!
    Pe site-ul Centrului International de Cercetare NEOTEK puteţi găsi toate datele de informare despre dispozitivul TORSER ce întăreşte vitalitatea şi imunitatea organismului prin acţiunea sa concomitenta asupra principalelor nivele: informational, energhetic şi fizic.
    Eu, ca specialist în domeniu, recomand cu toată căldura şi încredere utilizarea conform cărţii tehnice a dispozitivului TORSER pentru protecţia zilnica şi diferire tratamente bioenergetice!

    Gen.(r),Dr.Emil Străinu

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu detin Torserul de anul trecut din toamna si am constat ca are efect in tratarea durerilor de spate , gat , abdominale, mama mea si prietena mea l au folosit , prietena mea avea o durere in zona abdominala inferioara si a adormit cu el cedandu i durerea . eu l am folosit la coloana ca am discopatie lombara si mi a trecut durerea cam in jumate de ora. si cel mai important aspect il tin in fata monitorului care are diagonala de 68 de cm si nu mai simt ca inainte efectul radiatiilor emise se monitor. inainte de a avea Torserul simteam furnicaturi in zona gatului si dureri pe muschiul sternocleidomastoidian si de cand folosesc Torseru nu mai simt radiatiile si dureri in zona gatului!!! stima si respect pt cei ce au curajul sa spuna adevarul .eu nu am nimic de ascuns si nu sunt platit de cei de la Neotek sau de altii numele meu este Paul Adrian si sunt din orasul Lugoj jud Timis. Stima si respect pt generalul Emil Strainu!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu esti platit de firma, tu esti doar dobitoc asa pur si simplu...

      Ștergere
  8. dupa multe ore petrecute langa calculator am ajuns la concluzia ca din aceasta cauza starea mea de sanatate generala se deterioreaza.Am cautat mult timp pe net si am gasit si cumparat dispozitive antiradiatii ca :qlink,earthcalm rezonator ,cristale naturale etc...Fiecare are un efect dar de cele mai multe ori nesemnificativ.In fine am cumparat si un torser sh (din cauza pretului) si pot spune ca a fost singurul care a avut un efect inmediat si stabil pozitiv asupra starii mele de sanatate.Desi am cumparat mai apoi si un torser2 si un forpost 1 fabricate mai recent nu pot spune ca sunt mai bune decat torserul sh cumparat initial ...Sfatul meu petreceti cat mai mult timp in mijlocul naturii ,pastrati credinta in Dumnezeu...si mancati cat mai sanatos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Q-Link nu este antiradiatii - Ludmila si Victor Jalo din pacate qlink este cel care va distruge afacerea ilegala cu Terorismul - TORSER in Romania chiar acum asa brusc. Q-Link din pacate pentru afacerea voastra, este tehnologie si nu nisip polarizat din TORSER-ul vostru contaminat.

      A si era sa uit .. Politia Romana se ocupa acum de voi, degeaba ati fugit din Bucuresti la sat, veti fi prinsi si adusi la Tribunal dupa care la inchisoare pentru actele voastre de TERORISM impotriva Romanilor si pentru contaminarea cu TORSER.

      Ștergere
    2. Culita cred ca esti un bun exemplu de studiu in psihiatrie ...

      Ștergere
    3. Anonim Jalo tu crezi multe de asta practici TERORISMUL. In general Teroristii sunt impuscati in cap de Armata Americana, asa ca du-te mai bine si dormi.. si lasa-ne in pace pe noi Romanii care vrem sa avem o viata linistita fara falsuri cu efecte adverse grave mai ales in sanatatea psihica si fizica. I-ati prajitura ta otravita TORSER si tine la tine in buzunar continuu .. sau de asta nu purtai continuu la tine si ma pacaleai pe mine ca tu vara nu folosesti pentru ca e soarele pe cer si nu ai nevoie .. extraordinar...deci tu tii cand vinzi TORSER si dupa te faci ca ploua si nu ai nevoie de el ... buna pacaleala dar uite ca la romani nu tine.. pleaca inapoi la Chisinau sau Rusia - KGB de unde ai venit...

      Ștergere
  9. Comentariul de mai sus si cele care vor urma ..TOATE comentariile sunt falsificate de Ludmila Jalo si Victor Jalo - proprietarii TORSER.
    Toate scenariile lor bolnave sunt menite sa genereze haos si desigur sa puna in valoare produsul lor de contaminare psihica: TORSER.

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule anonim, sunteti medic, si nu mai vin pacinetii la domnia vostra, drept pentru care ati intrat in criza financiara?

    Adriana Bojin (Lugoj)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar atit de prosti pot sa fie oamenii inca in Romania? E de necrezut... Incepe sa nu-mi para rau ca sunt plecat de 16 ani din tara cind vad atita dobitocie. Cum poti sa crezi ca te poate vindeca o tinichea?

      Ștergere
  11. Buna Adriana!
    Se pare ca acest anonim nu este medic ci un pacient cu deviatii psihice in forma agravata..

    RăspundețiȘtergere
  12. Comentariile pertinente, la adresa dispozitivului Torser, sunt facute de cei care au acest aparat;ma rog,asa ar fi normal intr-o societate, in care omul nu este satul de minciuni si promisiuni desarte.
    Comentariile de mai sus, sunt ori razbunari si injurii ale UNUI fost colaborator si distribuitor Torser(care din varii motive - usor de banuit,de altfel-incearca acum sa vanda un alt dispozitiv,de pe urma caruia, crede ca va avea mai mult de castigat)ori pareri neavizate ale unor persoane satule de minciuni si inselatorii.
    Eu personal,detin Torser de ceva timp si cu mare sinceritate, sunt foarte multumita de acest dispozitiv.
    Multumirea vine din faptul ca am renuntat la multe pastile pe care le luam aproape zilnic (analgezice,antiinflamatoare,somnifere,etc)
    Rog pe aceasta cale,pe cei care citesc si detin Torser,sa-si spuna parerea.NUMAI PAREREA CELOR CARE AU TORSER ESTE PERTINENTA SI CONTEAZA!
    In rest... e foarte usor sa arunci cu venin din diferite motive care nu tin deloc de interesul pentru binele aproapelui ci de interesul buzunarului propriu sau din lipsa de informare,incredere,etc.
    Multumesc pentru dreptul la o opinie.Pertinenta.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, trebuie d-le Anonim sa ii lasati pe cei interesati de Torser si astfel de dispozitive sa isi formeze singuri o parere si sa aleaga. Dvs. NU aduceti probe sa aflam de ce Torser este o tinichea. Injuriile dvs.au inceput sa ma oboseasca si pe mine.Nu cred ca toti romanii sunt tampiti ! Eu as vrea sa stiu ce dispozitiv exista la un pret decent contra hotspot wifi din casa ca de la o vreme ma cam dor tamplele, si nu simteam asta cand aveam desktopul legat direct prin cablul furnizorului de net Digi

      Ștergere
  13. Mai "Anonim", care faci reclama la "www.energydevice.ro", cred ca nu cunosti semnificatia cuvantului "PENIBIL".
    Cauta-l in dictionar si adauga langa si cuvantul "FRUSTRAT".
    Iti vei realiza propriul profil.
    Trist!
    Apropo ! Romanii nu sunt prosti! De ce incerci o concurenta atat de murdara si nociva ? Nu-ti simti constiinta incarcata si Spiritul bolnav ?!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am gasit si poza individului, iuda intruchipat.. se vede de la posta ca e grav avariat.poate se spanzura si el

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci mesajul celor de la TORSER este: spanzurati-va daca va luati de noi .. super..din pacate Romanii nu sunt Prostii vostri.. Veti plati maxim legal.

    RăspundețiȘtergere
  16. Torser poate detecta prostia avand o afinitate irezistibila fata de persoanele cu posibilitati uriase de imbunatatire a intelectului si care astfel ar putea deveni vreodata mediocre.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dar acum vreau sa va intreb si eu, de ce acest Culita care facea reclama la torser atatia ani si striga in gura mare ca torserul este cel mai tare dispozitiv din lume, este cel mai puternic si cel mai bun, cu efecte unice testate si masurate de el personal, de ce acum s-a intors impotriva si spune cu totul altceva?
    De ce a uitat de noi, de cei care am cumparat Torserele chiar de la el, de ce a inceput sa scrie toate aceste minciuni, cu ce drept, ce motive are? Parca si acum il vad pe faleza din Mamaia, tuns la chelie in tricoul transpirat si cu torserul in mana, facandu-i mare reclama la standul lui plin de banere publicitare. Facea si acele teste cu aparatul de aure « inainte si dupa torser » si arata clientilor sai cat de mult se mareste si se echilibreaza energia din corp dupa ce stai cu torserul in mana.
    Atunci Cristian Culita arata foarte convingator…, chiar m-a convins sa cumpar cele 4 torsere, iar acum, asa brusc s-a intors impotriva. Cand il vindea si castiga banutii, torserul era foarte bun si cu efecte benefice, miraculoase, testate chiar de el, iar acum nu e, neaga totul. Are tupeu sa-mi zica ca toti anii astia nu a facut reclama la torser, ci era sub acoperire, decat studia si urmarea ca sa demascheze. Ascultati-ma doamna, eu sunt un om normal, am memoria buna si va spun clar: am cumparat aceste torsere chiar de la el personal, de la standul lui de pe faleza, i-am dat banii in mana, in euro, dar acum acest Culita zice ca nici nu ma cunoaste, ca de fapt nu era el, ca am cumparat de la un alt baiat. A inceput sa-mi zica ca totul e o inselatorie, o conspiratie profunda, ca sunt mii de oameni pacaliti cu plangeri depuse la politie.
    Ce trebuie sa credem despre Cristian Culita noi, cei care am cumparat torserele chiar de la el? La un moment dat vroiam sa sun la firma sa vad care este treaba, de ce vorbeste de unul singur de rau despre Torser si incearca sa-l denigreze, daca chiar este asa, unde sunt ceilalti mii de oameni pacalit? De ce nu scriu si altii, nu reclama, de ce nimeni nu a depus plangeri?
    Dupa ce am vorbit cu dvs, am vrut sa ma conving si am dat un telefon tocmai la Politia Capitalei, la sectia de investigatii si frauda. Avand niste cunostinte pe la ei, m-am interesat daca exista plangeri in legatura cu dispozitivul torser. Dupa cateva minute de verificari, agentul de serviciu mi-a confirmat ca exista decat o singura plangere depusa la o sectie din Bucuresti si ca aia este formulata de numitul Cristian Culita cu domiciliul in Mangalia.
    Atunci l-am sunat si pe el si l-am intrebat direct ce e cu toate aceste acuzatii la adresa torserului, ce are si cum explica celor care au cumparat torserul chiar de la el. La care Culita s-a marginit si a inceput sa-mi spuna: stiti, de fapt torserul este bun si are efecte benefice, ca nu trebuie sa am griji in privinta asta. A inceput sa-mi spuna ca eu sunt primul cu asemenea intrebari si ca pana acum nu a avut probleme cu nimeni din cauza torserului. Cat vorbea cu mine, s-a enervat tare si a inceput sa tipe: ca de fapt acei oameni care au adus torserul sunt de vina, ca ei sunt niste escroci, sunt niste teroristi internationali, sunt cu rachete nucleare rusesti, e o gruparea mafiota in mana cu politisti si procurori pe la toate nivele, ca au numai ura impotriva Romanilor.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul de mai sus, cel de mai jos si celelalte nu sunt postate de un client si desigur sunt falsificate de experta Ludmila Jalo (fosta profesoara de limba romana agent kgb infiltrat in Romania specializata in compuneri bolnave imaginare) sotia lui Jalo Victor - proprietarii TORSER experti in contaminarea Romaniei si discreditarea specialistilor si celor care au curajul sa li se impotriveasca cum este cazul celui mai curajos om: Cristian Culita. Proprietarii TORSER dupa ce au vazut ca produsul lor a fost demascat si a aparut un alt produs pe piata numit Q-Link (care a fost adus de Cristian Culita din America dupa ce si-a luat teapa cu TORSER) ....au innebunit si rapid au falsificat stand-uri cu Q-Link in expozitii in Bucuresti.. mai multe detalii: www.energydevice.ro
      In curand la cele mai importante Televiziuni vor avea loc episoade intregi despre Teroarea si falsurile proiectate asupra Romaniei prin Sistemul Piramidal Terorist TORSER condus de expertii in Tactica Terorista asupra Romaniei: familia Jalo din Chisinau care acum isi antreneaza cei 3 copiii in arta Manipularii si Terorii asupra Romanilor. Feriti-va de familia Jalo si cei 50 de sustinatori platiti din banii furati de la Romani si alte sponsorizari KGB-iste. Atentie la Oreste Teodorescu si Emil Strainu - corupti profund total si restul de indivizi periculosi care accepta orice pentru bani.

      Ștergere
  18. Citind toate acele lucruri, dreptul la replica, dupa ce am vorbit la telefon cu Cristian Culita si cu cei de la firma torser, am vazut cum sta treaba cu adevarat si am inteles clar intentiile lui Culita. Acest tanar, de fapt este un comerciant marunt si necinstit, fara nici un Dumnezeu in el. Exact omul ala, care este gata sa faca orice, chiar sa-si vanda mama, important banul sa-i iasa.

    In urma acestei analize atente, am ajuns la o concluzie ca, de fapt acest Cristian Culita care acuza pe cei cu care a colaborat ani buni, singur este un mare escroc si mincinos pentru ca a pacalit atatia oameni la standul lui de la mare si pe internet. A pacalit pentru ca ba zicea clientilor sai ca torserul este cel mai bun din lume, ca are efecte miraculoase, iar acuma zice cu totul altceva, ca nu e bun deloc, ca e periculos, ca este o facatura, zice ca a investigat 5 ani, dar s-a inselat amarnic.

    De fapt, daca privim problema mai atent, Cristian Culita s-a intors impotriva torserului avand motive strict personale de natura financiara. Acum, fiind fara surse de venit incearca din nou sa faca bani, incearca “sa ne bage pe gat” alte produse, acum zice ca alea sunt mult mai bune, mai se si lauda la toti si se da “mare expert in educatie si specialist international in demascare”...

    Deruland aceasta campania mizerabila impotriva torserului, Cristian Culita, de fapt urmareste un singur scop, incearca sa se faca cunoscut, incearca sa iasa in evidenta pe piata denigrand pe altii, pe oamenii bine cunoscuti tuturor, pe coloneii si generalii Armatei Romane, denegrand chiar si pe cei cu care a colaborat mai bine de 5 ani si a castigat banii, ca n-a facut reclama torserului pe gratis.

    Cristian Culita acum incearca sa ne pacaleasca din nou, sa ne ia banii a doua oara pe alte « produse miraculoase » care, dupa spusele lui, de data aceasta sunt chiar verificate si sunt «cele mai bune ».

    Sa stiti ca noi cu sotia, dar si cunostintele noastre nu suntem atat de naivi si nu punem botul la orice. Noi stim ca nu tot ce apare in ziare este neaparat si adevarat pentru ca des apar si foarte multe minciuni, stiri de doi bani scrise la comanda, fara nici un sens, articole deochiate, apar numai ca sa vanda ziarul sau si din interese politice.

    Cu toate ca am aflat atatea amanunte despre aceasta povestea controversata, nici acum nu ne pare rau ca am facut economii pentru a cumpara aceste torsere si va spun de ce. De atunci noi ii folosim in familie si am avut destul timp ca sa vedem ce efecte au aceste dispozitive in comparatie cu celelalte tratamente, am vazut cat de benefice sunt. Eu il port toata ziua, iar sotia il tine tot timpul pe coloana pentru ca acolo avea dureri, il tine de dimineata pana-n seara pentru ca Torserul este singurul care o ajuta.

    De cateva zile am comandat un torser si pentru sora mea, ea se tot duce pe la diferite intalniri si de acolo cunoaste destui oameni care au acest aparat, oameni care au numai cuvinte de lauda la adresa torserului. Sora mea este tot timpul increzatoare si nici ea nu asculta la ce spun raufacatorii pentru ca torserul ii face numai si numai bine.
    Doamne Ajuta, va doresc sanatate si succes in continuare.
    Cu stima, Traian G, Pitesti


    RăspundețiȘtergere
  19. nu stiu ce sa mai cred si pe cine,imi este frica sa il comand sa nu iau teapa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teama vine din necunoastere. Incearca sa studiezi putin despre campurile de torsiune (axiale) si efectele benefice ale acestora asupra biocampului nostru si apoi, dupa ce ai depasit bariera temerilor tale, comanda un torser. Vei descoperi singur beneficiile acestuia. Mult succes!

      Ștergere
    2. Este simplu: pur si simplu comanda Q-Link .. el te scapa de teapa TORSER si alte inventii minune ale escrocilor JALO. Ah .. comentariul era postat tot de Jalo!? - retoric.. nici o problema acuma puteti sa va cumparati Q-Link si sa nu mai vindeti Torser... o sa vedeti diferenta totala ...in loc sa practicati terorismul in Romania cu graul care creste pe piele cu ajutorul generatoarelor de torsiune: TORSER ....la comanda voastra ...deci uite asa puteti sa faceti un mare bine daca vreti sa compensati raul care l-ati facut .. daca nu pur si simplu platiti total pentru involutia voastra si raul pe care l-ati adus in Romania.

      Ștergere
  20. stiti ceva despre TORSER vs VITAL PROTECT? ma intereseaza si nu imi dau seama care ar fi mai bun. Lumi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ludmila .. poti sa-ti cumperi Q-Link si sa-i dai si sotului tau Jalo .. o va iasa din cap toate gandurile despre Falsuri si Teroare instantaneu....garantat.

      Ștergere
  21. Multi prosti mai sunt in Romania aia... Cumparati fratilor tinichele si pe urma va plangeti ca nu aveti bani de mincare sau de intretinere...

    RăspundețiȘtergere
  22. Original devices - http://spinor.kiev.ua

    RăspundețiȘtergere