vineri, 15 iulie 2011

Investigarea Lumii Invizibile (2002)

sursa: http://fymaaa.blogspot.com/


Un documentar care ne aminteşte ca spaţiul pe care-l locuim are mai multe frecvente de vibratie şi ca pe fiecare nivel traieşte altcineva. Cine? Ramâne de vazut ...

Un documentar filmat în Islanda, despre mediumi şi despre relaţiile dintre oameni şi fiinţe invizibile cum ar fi elfii, fantomele, îngerii, monştrii marini şi extratereştrii. Filmul este o călătorie la frontierele vieţii făcându-ne să ne întrebăm care este scopul exisenţei noastre.
Suntem singuri în univers?

Este uluitor cât de natural vorbesc islandezii despre aceste fiinţe invizibile. În conştiinţa de masă islandeză este deja, un fapt acceptat ca fiind un firesc al vieţii de zi cu zi, existenţa lumii invizibile. De la copii la politicieni, de la oamenii obişnuiţi la lideri de opinie, cu toţii sunt ferm convinşi de realitatea lumii invizibile.

Sper ca acest documentar să vă facă mai puţini sceptici şi cu o mai mare deschidere mentală către ceea ce este dincolo de cele 5 simţuri în care majoritatea dintre noi ne cramponăm, să vă lărgească orizontul percepţiei. Aruncaţi "ochelarii de cal" ai condiţionărilor şi credinţelor iluzorii specifice lumii tridimesionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu