duminică, 15 mai 2011

Gregg Braden - Matricea Divina (2010)

"Lumea in care traim nu este nici mai mult nici mai putin decat reflectia propriilor noastre stari de spirit din inima noastra. Iar daca alegem sa traim intr-o noua lume, dintr-o perspectiva interioara, decat sa persistam in cea externa, putem alege in interiorul nostru sa simtim si sa constientizam acele trairi, pe care stiinta le considera azi raspunzatoare de schimbarile din lumea exterioara, emotii pornite din inima, ganduri, dorinte, credinta ca suntem deja vindecati, ca ceea ce dorim deja s-a implinit, multumirea si aprecierea pentru timpul pe care il petrecem in aceasta lume. Pentru ca, fiind intr-un program de "simulare", nu putem sti cu adevarat cat timp vom fi aici.

In ceea ce ma priveste, in fiecare zi fac tot ce imi sta in putinta si imi pun intrebarea: "Cum pot face ca fiecare loc prin care trec azi sa fie un loc mai bun dupa plecarea mea?" Si, fie ca aceasta inseamna a curata chiuveta in toaleta unui aeroport, inainte sa plec, pentru a arata mai bine
decat am gasit-o cand am intrat acolo, sau atunci cand cineva ma opreste pe sala, cand am o conferinta importanta, si stiu ca trebuie sa ajung altundeva, si sunt prea ocupat sa vorbesc cu ei, le pot oferi un minut- un minut jumatate cu intreaga prezenta si concentrare, pentru a le onora intrebarea, privindu-i in ochi.
Acestea sunt lucruri marunte pe care le putem face pe parcursul unei zile: sa fim prezenti in orice
situatie si pentru oricine intra in viata noastra si oriunde alegem sa mergem si in orice alegem sa depunem energie, sa incercam sa lasam acele locuri in conditii mai bune decat le-am gasit.
Pentru mine, nu exista un mod mai bun de a trai aceasta simulare." - Gregg Braden - sursa http://fymaaa.blogspot.com/








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu